oldal logó
oldal logó

Kert – Faápolás – Fakivágás – Favizsgálat

Rólunk

Családi mikrovállalkozásunk célja, hogy magasszintű szolgáltatásaink által közelebb hozzuk Önhöz a környezetet. Hisszük, hogy a jövő a fenntarthatóságban rejlik.

Számunkra a szakmai tudás elengedhetetlen

  • okleveles kertészmérnök diploma
  • minősített favizsgáló és faápoló szakmérnök diploma
  • ipari alpinista végzettség
Szalma Domonkos
Okleveles kertészmérnökként, immár évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem. Mindig fontosnak tartottam a megbízhatóságot, precizitást, a személyes jelenlétet és a magas szintű szaktudást, elnyerve ezzel Megrendelőink bizalmát. Az évek során jelentős igény mutatkozott az általunk fenntartott zöldfelületek faállományának karbantartására. Annak érdekében, hogy ezt a feladatkört is a lehető legmagasabb szinten tudjuk ellátni, minősített favizsgáló szakmérnöki diplomát, valamint ipari alpintechnikai végzettséget szereztem. Ez számos új dimenziót nyitott meg vállalkozásunk számára. A faápolásban szerzett szakmai tapasztalatom méginkább rávilágított arra, hogy sokszor nem a legegyszerűbb út a legjobb. Nem minden esetben a fa kivágása a legcélravezetőbb. A favizsgálat és rendszeres faápolás ugyanúgy része a kertfenntartásnak, mint a legelemibb gyepkarbantartás vagy sövényápolás. Munkánk szemléletét áthatja a számos nyugati ország korszerű gyakorlata, a környezet védelme és fenntarthatóság.
Szalma Lőrinc
Az egyetemet követően csatlakoztam testvéremhez, így évek óta közösen dolgozunk Megrendelőink elégedettségéért. Véleményem szerint ahhoz, hogy magasszintű szolgáltatást tudjunk nyújtani, a szaktudáson felül professzionális gépparkra is szükség van. Ennek elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük vállalkozásunkat, hogy a legkorszerűbb technológiát segítségül hívva naprakész szolgáltatást tudjuk nyújtani. Tesszük mindezt úgy, hogy közben szem előtt tartjuk hitvallásunk egyik alappillérét a fenntarthatóságot. Ennek jegyében az elmúlt évek során gépparkunk közel 90%-át profi Lithium-Ion technológiával működő akkumulátoros családra cseréltük. Munkánk során törekszünk arra, hogy lehetőségeinkhez mérten a legkisebb károsanyag kibocsátással és zajterheléssel sújtsuk környezetünket, Megrendelőink és lakókörnyezetük legnagyobb örömére.
brandMobil

Rólunk

kertészet, faápolás, fakivágás, favizsgálat

Családi mikrovállalkozásunk célja, hogy magasszintű szolgáltatásaink által közelebb hozzuk Önhöz a környezetet. Hisszük, hogy a jövő a fenntarthatóságban rejlik.

toTheTopIcon
telcsiIkon
levelikon
verticalFacebook
verticalInsta

Számunkra a szakmai tudás elengedhetetlen

bulletpoints
bulletpoints
bulletpoints

okleveles kertészmérnök diploma

minősített favizsgáló és faápoló szakmérnök diploma

ipari alpinista végzettség

domaSolo

Szalma Domonkos

Okleveles kertészmérnökként, immár évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem. Mindig fontosnak tartottam a megbízhatóságot, precizitást, a személyes jelenlétet és a magas szintű szaktudást, elnyerve ezzel Megrendelőink bizalmát.

Az évek során jelentős igény mutatkozott az általunk fenntartott zöldfelületek faállományának karbantartására. Annak érdekében, hogy ezt a feladatkört is a lehető legmagasabb szinten tudjuk ellátni, minősített favizsgáló szakmérnöki diplomát, valamint ipari alpintechnikai végzettséget szereztem. Ez számos új dimenziót nyitott meg vállalkozásunk számára. A faápolásban szerzett szakmai tapasztalatom méginkább rávilágított arra, hogy sokszor nem a legegyszerűbb út a legjobb. Nem minden esetben a fa kivágása a legcélravezetőbb.

A favizsgálat és rendszeres faápolás ugyanúgy része a kertfenntartásnak, mint a legelemibb gyepkarbantartás vagy sövényápolás. Munkánk szemléletét áthatja a számos nyugati ország korszerű gyakorlata, a környezet védelme és fenntarthatóság.

Az egyetemet követően csatlakoztam testvéremhez, így évek óta közösen dolgozunk Megrendelőink elégedettségéért.

Véleményem szerint ahhoz, hogy magasszintű szolgáltatást tudjunk nyújtani, a szaktudáson felül professzionális gépparkra is szükség van. Ennek elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük vállalkozásunkat, hogy a legkorszerűbb technológiát segítségül hívva naprakész szolgáltatást tudjuk nyújtani. Tesszük mindezt úgy, hogy közben szem előtt tartjuk hitvallásunk egyik alappillérét a fenntarthatóságot.

Ennek jegyében az elmúlt évek során gépparkunk közel 90%-át profi Lithium-Ion technológiával működő akkumulátoros családra cseréltük. Munkánk során törekszünk arra, hogy lehetőségeinkhez mérten a legkisebb károsanyag kibocsátással és zajterheléssel sújtsuk környezetünket, Megrendelőink és lakókörnyezetük legnagyobb örömére.

LoriSolo

Szalma Lőrinc

stihl@3x
teufelberger@3x
arbortec@3x
petzl@3x
fiskars@3x
silky@3x